Handelsbetingelser

Introduktion

Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på Spukonk.

Betaling

Hos Spukonk kan du betale med følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa/Electron, MasterCard, MasterCard Direct, Maestro og JCB. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos Spukonk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Levering

Hos Spukonk bestræber vi os på en hurtig levering, hvilket i praksis betyder at ordrer afsendes i løbet af 1-3 (en til tre) hverdage. Ordrer afgivet på lørdag, søndag eller helligdage, bliver afsendt førstkommende hverdag. Vi benytter PostNord som transportør. Leveringstiden er her typisk 3-5 (tre til fem) hverdage, men efter overlevering af din forsendelse til PostNord, er vi desværre uden mulighed for at påvirke den videre leveringstid.

Levering kan tage 2-3 (to til tre) hverdage ekstra i oktober, november og december, som er den travleste tid på året for Spukonk.

I samme øjeblik din forsendelse bliver indleveret til PostNord, sender vi en mail til dig.

Alle køb tillægges et gebyr på 59,00 DKK til dækning af forsendelsesomkostninger med PostNord til din adresse. Køber du derimod over 599,00 DKK leverer Spukonk fragtfrit i Danmark (ikke Færøerne) til din adresse. Spukonk leverer pt. kun varer i Danmark (ikke Færøerne).

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Hvis du fortryder dit køb, kan du returnere varen til os. Du har 14 (fjorten) dages fortrydelsesret, regnet fra den dag, hvor du modtager varen, evt. den sidste af flere vareleveringer på samme ordre.

Hvis du vil fortryde dit køb, skal du inden 14 (fjorten) dage kontakte Spukonk på mail spukonk@spukonk.dk.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vær opmærksom på at for at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen leveres tilbage i den originale emballage og i samme stand, som den er modtaget i. Med andre ord skal varen umiddelbart kunne sælges videre.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 (syv) dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Sælger er ansvarlig for omkostninger af retur-forsendelse hvis:

  • Varen blev leveret (f.eks. PostNord) til dig beskadiget.
  • Varen ikke matcher varebeskrivelsen (product description).
  • Varen er defekt (vare skal være i emballagen).

Vi vil vælge den billigste løsning for dig at sende vare tilbage til os.

Kunden er ansvarlig for omkostninger mht. retur-forsendelse hvis:

  • Varen er blevet taget ud af emballagen.
  • Varen blevet leget med og er i stykker (kunden skal kontakt producenten).
  • Kunden har fortrudt.

Varen skal returneres i den stand (ny) som den blev sendt til dig/kunden.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord - du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af Købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi refunderer både købsprisen og den opkrævede forsendelse. Udgiften til returforsendelse skal du dog selv afholde, og den kortafgift, der betales til Nets for benyttelse af kreditkort over nettet refunderes heller ikke, da Spukonk afholder denne i første omgang.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Reklamation

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 (fireogtyve) måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 (fireogtyve) måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt os venligst på telefon 28238811 eller mail: spukonk@spukonk.dk

En godkendt reklamation vil naturligvis blive godskrevet de omkostninger, der har været ifm. returnering af varen.

Sikkerhed

Hos Spukonk foregår al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren via en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Med andre ord er det kun Nets, der har adgang til dine data. Hverken Spukonk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, tastefejl, udsolgte varer samt moms- og afgiftsændringer. Eventuelle tilbud gælder så længe lager haves. I bestræbelserne på at undgå svindel med kreditkort, forbeholder Spukonk sig retten til at afvise en handel samt eventuelt forlange betaling via bankoverførsel.

Læs vores Privacy policy her.